Biljetter till bortapremiären – köp plåt nu!

Dela gärna!

Vi aviserade tidigt till Helsingborg att vi behövde ett stort antal sittplatsbiljetter utöver vår bortasektion för att rymma antalet Djurgårdare. Istället för att ge oss biljetter har Helsingborg skjutit på biljettsläppet, helt ställt sig på tvären och vägrat ge oss fler sektioner än den norra läktaren och några hundra biljetter på den västra läktaren.

Försökt förhandla med Helsingborg om en lösning – de stoppar bara huvet i sanden
Vi sa till dem redan från början att vi kommer att bli 5 000 man den 30 mars. När biljetterna väl släpptes sålde vi slut allt på en gång! Just nu har över 4000 biljetter sålts till djurgårdare. Men resterande 1000 pers då? Hur ska de komma in? Jo, vi valde att ta saken i egna händer och har med stor hjälp av ett antal djurgårdare nere i Skåne köpt upp över 400 biljetter till sittplats! Vi har försökt att förhandla med Helsingborg och var villiga att lämna tillbaka dessa biljetter i utbyte mot fler biljetter på den Östra läktaren som vi vet var blockerade och tomma, men Helsingborg fortsätter att fortsätter stoppa huvudet i sanden. De vill inte hjälpa oss Djurgårdare på något sätt, tyvärr. Vi vet även att ett stort antal djurgårdare har köpt biljetter på den Östra läktaren i egen regi.

Helsingborg ger oss ingen annan utväg än att lösa detta på vårat sätt, som vi gjort tidigare. Vi började med start i onsdags sälja våra sittplatsbiljetter till Djurgårdare som behöver biljett. De flesta biljetterna är till den Östra läktaren men ett fåtal är även till den Västra läktaren. Biljetterna säljs till inköpspris.

Vi vet att hundratals Djurgårdare, främst landsort, fortfarande är utan biljett. Vi kommer inte ge oss, vi kommer att fixa fler biljetter, på ett eller sätt, för det finns tusentals biljetter kvar till matchen på Helsingborgssektioner. Vi återkommer med mer info om det inom kort.

Det finns ett antal biljett kvar till vår bortasektion i Helsingborg. De säljs i DIF Hockeys respektive DIF Fotbolls butik.

När vi har sålt dessa är hela vår bortasektion på 3500 man helt slutsåld så det gäller skynda sig om man vill vara säker på biljett. Förutom de 3500 biljetterna vi har fått på bortasektionen har vi även fyllt sittplatssektionerna A och B, vilket är dryga 400 platser.

Vi ska, och kommer att bli 5000 man i Helsingborg.