Derby 16 april – fyll Stockholmsarenan med blåränder!

Dela gärna!

Om drygt en vecka är det dags för vårt hemmaderby mot Gnaget! Har du inte köpt säsongskort (där derbybiljett ingår) som för övrigt fortfarande inte är försent att köpa, kan du köpa lösbiljetter här och fyll arenan med blåränder!


Derbyt spelas på onsdag den 16 april klockan 19.05 på Stockholmsarenan. Nästan 20 000 biljetter är sålda och det kommer att bli slutsålt. Det viktiga är att det blir ett blårandigt derby. Köp säsongkort och få dina polare att göra detsamma. Om alla inte vill ha säsongskort ser du till att köpa derbyplåt till dem, de kommer att tacka dig på onsdag nästa vecka när de hör Djurgårdsfamiljen sjunga upp och krossa ljudbarriären!

Vi ska fylla Stockholmsarenan med Djurgårdare! Det är därför viktigt att folk köper biljett så snabbt som möjligt så att det kan bli den blårandiga fest vi vill att det ska bli!

KÖP BILJETT HÄR!

Biljettförsäljningen för AIK:s supportrar (norra läktaren) sker genom AIK.

Djurgårdsfamiljen