Medlemmar i JK – redan fler än förra året!

Dela gärna!

Vi siktar som bekant på medlemsrekord i år. Vi drog igång en medlemsdrive för cirka två månader sen. Sedan dess har antalet medlemmar gått från 695 till just nu – 2 968 medlemmar! Det innebär att vi har slagit förra årets siffra redan i april!

Men än är det långt till rekordet och innan vi är nöjda ska vi vara 5 000 medlemmar! Medlemsrekordet i JK är 4 837 medlemmar och står sig från år 2003. Det är siffran vi ska bräcka i år! Med jävlar anamma, hårt arbete och tålamod ska vi slå rekordet!

Vi behöver DIN hjälp för att lyckas! Har du inte löst medlemskap ännu – gör det NU! Sen ser du till att dina polare gör det samma!

Slår vi medlemsrekordet i år kan vi lova er alla att de kommer ge många positiva effekter för vår supporterkultur!

BLI MEDLEM HÄR!