Inför Västerås – DIF!

Dela gärna!

Imorgon är det dags för vår första match utanför Stockholm i årets Kvalserie när vi rullar över i stora nummer till Västerås! Över 100 JK-resenärer och mängder av sneresenärer kommer att sluta upp i Gurkstaden!

Bussarna avgår från Klocktornet 15.00. Vi har bokat Skallbergskrogen som ligger på Karlfeldtsplatsen 13. Kom dit innan matchen och ta ett par bärs!

Vi förväntar oss att det blir ett stort antal djurgårdare på plats utöver de som reser med oss. Haka på och sjung fram DIF till tre löjligt viktiga poäng!

Matchbiljetter
Vi har fått 325 biljetter tilldelade biljetter. Av dessa kommer mellan 100-150 biljetter att reserveras åt våra resenärer. De som åker JK-buss är med andra ord garanterad biljett. Biljetterna kostar 150 kronor. Ni som åker med JKs bussar – ta med jämna pengar! Resterande biljetter säljs som direktinsläpp för sneresenärer och landsort med start 17.30.

DJUUUUUUUUUU…

b680adc2740279d21865d9fc5e373bd2