Matchbiljetter Helsingborg: Biljetterna på norra slut – köp på västra!

Dela gärna!

Idag släpptes ett okänt antal biljetter till den norra läktaren på Ticnet. Dessa sålde slut direkt – trycket är sinnessjukt stort fortfarande! Vi uppmanar dig som inte har fått tag på biljett att köpa till aktiv sittplats på västra!

Timmar återstår till matchen och det står klart att det kommer att bli ett av DIF och Sveriges största bortaföljen på det här avståndet någonsin! Tillslut har även Helsingborg insett detta och har börjat släppa sektioner på Ticnet. Den västra släpptes tidigare i veckan och är nästan slutsåld. Idag släpptes ett okänt antal biljetter på den norra läktaren på Ticnet. Dessa sålde slut direkt precis som alla andra biljetter som har släppts till djurgårdare. Trycket på biljetter två dagar innan är fortfarande enormt! Vi uppmanar dig nu att köpa biljett till aktiv sittplats på den västra läktaren. Köp biljett på en gång, det här ÄR sista chansen!

KÖP BILJETT HÄR!

Vårt mål har hela tiden varit att bli 5 000 man och det verkar vi nu nå. Vi aviserade tidigt till Helsingborg att vi kommer att bli sjukt många och att vi behöver ett stort antal biljetter. Till en början fick vi dock endast den norra läktaren och efter mycket påtryckningar även två små sektioner på den västra läktaren. Men det är inte tillräckligt för att alla Djurgårdare som vill se matchen ska få plats och därför ville vi ha ännu fler biljetter. Vi tog därför saken i egna händer och lyckades med hjälp av ett antal Djurgårdare nere i Skåne köpa upp över 400 biljetter till den östra läktaren. Vi förhandlade sedan fram en lösning med Helsingborg som gjorde att vi fick ännu fler biljetter och att alla Djurgårdare på sittplats kan stå tillsammans. Vi sålde tillbaka våra biljetter på den östra läktaren till Helsingborg. I gengäld gav de oss sektion M-L, sektionerna närmast den södra läktaren. Men väl på arenan kommer alla Djurgårdare på sittplats att samlas på sektion A-D, närmast den norra läktaren och vår klacksektion. Ungefär halva den västra läktaren kommer att utgöras av en stående och sjungande DIF-publik!  Vi uppmanar även alla Djurgårdare som har köpt biljett på den östra läktaren att byta in sina biljetter på matchdag till biljetter till den västra läktaren. Väl på plats samlas alla blåränder på sektionerna närmast den norra läktaren (sektion A-D). Med andra ord kan alla Djurgårdare stå tillsammans på sittplats vilket bådar för en grym prestation på läktaren.

VI SES I HELSINGBORG!