Tåg- och bussinfo

Dela gärna!

Bortapremiären är en dryg vecka bort. Här kommer tåg- och bussinfo.

Tåget

Tåget, som såldes slut direkt när vi släppte det, består av sju sittvagnar med 514 platser samt två bistrovagnar. För att åka med tåget måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet ska vara löst innan avresa (bli medlem HÄR för 150 kronor). Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven.

Utresa:
Tågnummer 99675
Avgång från Stockholm C – klockan 06:26
Ankomst Helsingborg C – klockan 11:07

Hemresa:
Tågnummer 99678
Avgång Helsingborg C – 18:35
Ankomst Stockholm C – 23:49

Mat & dryck:
Ombord på tåget kommer följande att finnas till försäljning:

  • Öl 33 cl TT – 49 kronor
  • Vin 37,5 cl – 99 kronor
  • Cider 33 cl – 49 kronor
  • Wrap med kyckling – 54 kronor
  • Lantbröd med rostbiff – 57 kronor
  • Baguette med ost och skinka – 50 kronor

Det kommer även att finnas kaffe, te, bullar, läsk, vatten och godis till försäljning. Enligt svensk lag gäller vårt alkoholtillstånd mellan 11.00 och 03.00, vilket dessvärre betyder att vi kommer inte att ha någon alkoholförsäljning på nedresan.

Mer info om tåget kommer.

Bussarna

Anmälan till bussarna är nu stängd. Det blev hela tio fyllda JK-bussar. Det är dock lika många bussresenärer i år som förra året då det blev 13 bussar, men vi har bokat bussar i större storlekar i år. Detta innebär att sammanlagt över 1000 pers har bokat resa med Järnkaminerna!

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet köper du smidigt HÄR på nätet eller i vårt souvenirbås på Hovet. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Restid: Cirka 9,5 timmar
Avresa: Bussarna kommer att avgå från Stadion 03.00. Däremot är det just denna natt precis som förra året dags för byte till sommartid. Bussarna kommer med andra ord att avgå 02.00 från Stadion vintertid, men när bussarna åker kommer klockan att ställas fram till 03.00. Var på plats senast 01.30 vintertid för att slippa förvirring.
Ankomst: Cirka 12.30
Matchstart: 15.00
Hemkomst: Cirka 03.00