Mot 10 000 med stormsteg!

Dela gärna!

Det är bra tryck på försäljningen av säsongsbiljetter just nu. Vi säljer över 150 säsongsbiljetter per dag och fortsätter vi i den här takten kommer vi nå upp till målet 10 000 sålda säsongsbiljetter! Vi vet också att många väntar på att betala vid löning, speciellt i klacken, så där räknar vi med att försäljningen får en ytterligare push. 

Det märks att den allsvenska temperaturen börjar stiga dag för dag. Fler artiklar i tidningarna, mer snack om fotboll i sociala medier och även säsongsbiljetterna har tagit fart i ett rasande tempo. DIF fick tyvärr sitt uttåg ur Svenska Cupen redan i gruppspelet men avslutade med en övertygande seger mot Halmstad BK hemma på Stockholmsarenan. Matchen slutade 4-1 efter mål av Adde Johansson, Emil Bergström, Haris Radetinac samt ett självmål av HBK. Samma HBK möter DIF i hemmapremiären av Allsvenskan på Stockholmsarenan den 6 april klockan 14:30.

Vi hoppas att du redan har försäkrat dig om dina säsongsbiljetter och har du redan gjort det, se till att dra med dig några vänner eller familjemedlemmar för ännu en händelserik säsong tillsammans med Djurgårdsfamiljen. Allsvenskan startar med ett tufft spelschema för DIF i år. Bortapremiären spelas även i år på Olympia mot fjolårsfemman Helsingborg. Denna gång är det dock ett par saker som skiljer. DIF står med ett stabilare och mer samspelt lag jämfört med 2013, samt att laget kommer att ha stöd av 5 000 ditresta blåränder, till skillnad mot 2 700 förra året.

Efter #hbgaway väntar Halmstad hemma, Mjällby borta för att sedan kickstarta ordentligt i ett hemmaderby på Stockholmsarenan mot Solna aik. Matchen därefter blir det ytterligare en resa ner till Skåne för att möta regerande mästarna Malmö FF. Djurgården behöver allt stöd vi kan frambringa så vår önskan och uppmaning till dig är att köpa din säsongsbiljett idag!

HÄR KÖPER DU DIN SÄSONGSBILJETT!

JKsplash