6 dagar kvar..

Dela gärna!

Nu bara 6 dagar kvar till bortapremiärernas bortapremiär, JK.se räknar ner och guidar dig ända fram till avresa. Idag vill vi att du ska drömma dig fram till matchstart…

Vi kan på en gång konstatera att vårt bortapremiärsfacit senaste åren är uruselt! Sist vi vann en bortapremiär var 2008 mot Peking, 2-1. Sen dess har vi fem raka förluster!

2009 Blåvitt – DIF 6-0

2010 Häcken – DIF 2-1

2011 Kalmar FF – DIF 3-2

2012 Elfsborg – DIF 2-1

2013 Helsingborg-DIF 3-0

5 senaste bortapremiärerna, 0 poäng och 4-16 i målskillnad…!

Vi förväntar oss absolut ingenting, en poäng vore bonus och då blir det party på väg hem till huvudstaden!

Med senaste årens facit vågar vi drömma utan att jinxa, så föreställ dig att du står på Olympia på söndag, 5000 Djurgårdare sjunger Sjung för gamla Djurgår´n som aldrig förr vid matchstart. Du ryser av sången och känslan av gemenskap i Djurgårdsfamiljen. Minuterna går och vi äger Olympia med en volym och sång som aldrig upplevts förut, och plötsligt händer det – Djurgår´n gör mål!!! Föreställ dig jublet och explosionen bland 5000 Djurgårdare, och sången därefter…! Bara den upplevelsen är värd hela resan.

Det är inte försent att hänga med, och biljetter finns kvar – ses vi Helsingborg?

– Alla Djurgårdare som köpt biljetter till Östra läktaren hänvisas till Västra läktaren. Då står vi samlat istället för utspritt.
– 470 biljetter till Västra läktaren sektionerna M-L har nu släppts på Ticnet!!! KÖP HÄR!
– Ytterligare något hundratal biljetter till vår ståplats kommer finnas till försäljning, vi återkommer hur och när.

Kontentan är att biljetter finns kvar, fortfarande har du möjligheten att uppleva den här legendariska bortapremiären! Så när de kvarvarande biljetterna släpps, var redo, köp då en dyrgrip som försäkrar din plats i vårt 5000-manna följe!

Här hittar du som åker med JK tåg och bussinfo: Tåg- och bussinfoSista dag att skriva upp sig på bussarna är onsdag.