Helsingborg – DIF: biljetter till västra har släppts!

Dela gärna!

På söndag är det äntligen dags för den allsvenska premiären borta mot Helsingborg! Över 4000 Djurgårdare har redan köpt sina biljetter till matchen men i måndags släpptes de sista biljetterna till vår sittplatssektion på den västra läktaren på ticnet! De flesta biljetterna som finns kvar är till sektion M-L, sektionerna närmast den södra läktaren men väl på arenan så kommer alla Djurgårdare på sittplats att samlas på sektion A-D, närmast den norra läktaren och vår klacksektion. Ungefär halva den västra läktaren kommer att utgöras av en stående och sjungande DIF-publik! Se till att köpa din biljett genast när de släpps, de kommer antagligen säljas slut inom kort precis som alla andra biljetter vi kan komma över.

KÖP DIN BILJETT HÄR!