Pubinfo bortapremiären

Dela gärna!

Här hittar du info om våra abonnerade pubar i Helsingborg.

Förra året var vi 2700 man nere i Helsingborg och vi abonnerade då två pubar. Det var riktigt feta samlingar med tusentals DIF som sjöng upp på ett grymt sätt inför matchen. I och med att vi kommer att bli uppemot dubbelt så många i år valde vi att boka upp fyra ställen. Precis som förra året kommer vi att hålla till på Harrys och Perrongen på Järnvägsgatan 7 respektive 10. Vi har även abonnerat O’Learys på Rådhustorget 10 och till sist BaraRock på Gasverksgatan 15.

Abonnerade DIF-pubar i Helsingborg
– Harrys Järnvägsgatan 7
– Perrongen Järnvägsgatan 10
– O´learys Rådhustorget 10
– Bara Rock Gasverksgatan 15

Vi kan meddela att det var för att vi höll stil och klass inne på pubarna förra året som vi har möjlighet att hyra dessa ställen i år igen, och även de två nya. Perrongens chef var den som fixade BaraRock till oss och han hälsade även att Gnaget ej är välkomna, men att vi hade skött oss exemplariskt. Låt oss sköta oss lika bra i år så kan vi återkomma till dessa ställen även i framtiden.

Det är inte försent att hänga med, och biljetter finns kvar – ses vi Helsingborg?

– Alla Djurgårdare som köpt biljetter till Östra läktaren hänvisas till Västra läktaren. Då står vi samlat istället för utspritt.
– 470 biljetter till Västra läktaren sektionerna M-L har nu släppts på Ticnet!!! KÖP HÄR!
– Ytterligare något hundratal biljetter till vår ståplats kommer finnas till försäljning, vi återkommer hur och när.

Kontentan är att biljetter finns kvar, fortfarande har du möjligheten att uppleva den här legendariska bortapremiären! Så när de kvarvarande biljetterna släpps, var redo, köp då en dyrgrip som försäkrar din plats i vårt 5000-manna följe!

Här hittar du som åker med JK tåg och bussinfo: Tåg- och bussinfoSista dag att skriva upp sig på bussarna är onsdag.