Dags att ladda om – Krossa Rögle!

Dela gärna!

Spelare och ledare pratar hela tiden om att hålla fokus, strunta i vad som skrivs i massmedia och ta en match i taget. Detsamma gäller för oss. Derbysegern var oerhört skön, bland dom bästa någonsin, men nu laddar vi om.

Djurgårdsfamiljen visad återigen vad ordet support och supporter betyder, vi låg under med 0-2 mot det absolut värsta och vidrigaste laget man kan möta, den så kallade allmänna idrottsklubben från solna. Vid 0-2 var vi nog ganska många som såg att ett nattsvart mörker och en total utskåpning var att vänta.

Vad vi då gjorde istället för att bua och skrika ilskna saker mot våra egna var att vi sträckte på oss, för skölden, för färgerna, för Djurgårdens IF och allt vad det står för. Från 0-2 till 3-2 så skapade vi återigen en stämning ,ett tryck och en ljudkuliss som få, om ens någon, på jordklotet kan mäta sig med.

När 3×20 minuter hade spelats så stod vi som segrare och vi på läktarna var en starkt bidragande orsak till att sorkarna med stor sannolikhet spelar allsvensk hockey nästa säsong. Om de nu klarar det ekonomiskt.

MEN

Vi är inte bättre än vår senaste match. Spelare och ledare pratar hela tiden om att hålla fokus, strunta i vad som skrivs i massmedia och ta en match i taget. Detsamma gäller för oss. Derbysegern var oerhört skön, bland dom bästa någonsin, men nu laddar vi om.

Ett fullsatt Johanneshov skall få danskarna från Ängelhom att darra från första nedsläpp till slutsignalen ljuder. Vi sjöng in tre raka puckar mot Gnaget och nu skall vi göra det igen. Obligatorisk sång och engagemang matchen rakt igenom gäller SAMTLIGA åskådare på Hovets alla läktarsektioner. Alla åldrar, killar som tjejer, barn som vuxna. Nu skapar vi tillsammans ett nytt stycke hockeyhistoria tillsammans med Sveriges genom tiderna mest framgångsrika ishockeyförening.

Samling innan matchen sker på pubarna i Globenområdet med utgångspunkt på En Arena som ligger på Palmfeltsvägen 1 mittemot Globens tunnelbanestation. Inne på Hovet så besöks barerna i paus, under matchens gång skall alla vara inne på läktarna med fullt fokus på att stödja vår stolthet till tre nya livsviktiga poäng.

STÖD DJURGÅR’N!

Köp säsongskort till fotbollen – av fotbollen

Inför matchen finns spelare från DIF Fotboll innanför entré 13 för att skriva autografer m.m. I samband med detta kommer JK sälja säsongskort till Sofialäktaren. Kom förbi och köp dina biljetter till Sveriges bästa ståplats!