Insamling till den avlidne Djurgårdarens familj

Dela gärna!

Järnkaminerna, Sofialäktaren Tifo och Ultra Caos Sthlm samlar in pengar till den avlidnes familj. Läs här om hur du kan bidra eller hjälpa till.

Vår älskade Djurgårdsbroder är inte längre bland oss. Kvar står fyra barn utan en pappa. En sambo utan sin partner.

Järnkaminerna, Sofialäktaren Tifo och Ultra Caos Sthlm har tillsammans beslutat att starta en insamling för att ge stöd till den avlidne Djurgårdarens familj. Initiativet har tagits i samråd med de anhöriga genom vänner till familjen.

Det är upp till vår Djurgårdsbroders efterlevande att bestämma vad pengarna från insamlingen ska gå till.

Redan under tågresan hem från Helsingborg samlades cirka 4 000 kronor in genom sålda pins. På hockeymatchen mot Örebro samlades 172 150 kronor in genom skramling med hinkar. Under matchen mot Halmstad samlades ytterligare stora summor in. Utöver det har supportrar från hela landet bidragit till insamlingen på en fantastiskt sätt.

AIK Fotboll har gått ut med att de serviceavgifter (20 kronor per biljett) som de tar ut i samband med biljettförsäljning till AIK-supportrar på derbyt den 16:e april kommer att skänkas till insamlingen.

Så kan du bidra:

– SMSa ”BIDRA 100 ALDRIGMER” till nummer 72 672, genom detta skänker du 100 kr (du kan ersätt 100 med 200, 300, 400 & 500 beroende på hur mycket du vill skänka ex BIDRA 300 ALDRIGMER). Ni hittar vår SMS-insamling på följande länkhttp://foreningsinsamling.se/fundraisers/sorg/

– Sätt in valfri summa på plusgiro 6313648-5. Märk inbetalningen med “Aldrig ensam”.

Vi återkommer med ytterligare tillfällen och sätt att skänka till insamlingen.

Vila i frid Djurgårdsbroder. Vi är med dig överallt.

f0ce6a74b90911e386140ae5d6e0400e_8