En sista kraftsamling – för Stefan, för Djurgår'n, för vår framtid

Dela gärna!

På måndagskvällen avgörs allt. SHL eller Hockeyallsvenskan 2014/2015? Du kan göra skillnad.

Efter den svåraste veckan i våra Djurgårdsliv har vi nu chansen att ta vårt lag upp i högsta serien i ishockey igen när DIF Hockey tar emot Västerås. Ett fullsatt Hovet kan göra underverk, det har vi sett tidigare. Vi ska sjunga för Djurgår’n och göra allt vi kan för att påverka spelet på isen.

Vi på läktarna kan vara den avgörande skillnaden för vilken serie DIF spelar i nästa säsong. Ett mål. Ett mål som vi kan sjunga in, som vi gjort så många gånger förut, kan vara det som tar oss upp till finrummet.  Nu gör vi en sista kraftsamling den här säsongen

Vi har i dagarna fått veta hur vår avlidna Djurgårdsbroder såg på supporterkulturen. Att han älskade när man kunde ta på stämningen, när vi nådde overkliga ljudtoppar och både klack och sittplats gjorde allt för att påverka utgången i matcherna. Låt oss skapa just den stämningen i kväll och fortsätta hedra hans minne.

Vi ska göra allt för att DIF ska få det där extra power play-spelet. Allt för att Västeråsspelarna ska göra misstag. Allt för att DIF-spelarna ska växa.

I kväll avgörs det.

Vi är där och sjunger för föreningen vi alla älskar. En kärlek som blivit ännu viktigare den senaste veckan.

Hovet. 19.00.

För Stefan. För Djurgår’n. För vår framtid.

—-

Samling på En Arena

Precis som vanligt kommer En Arena på Palmfeltsvägen ha öppet för Djurgårdare som vill äta, dricka och sjunga upp inför matchen. Vi ses där från klockan 16.00!