Derbyt kommer att bli utsålt – köp biljett nu!

Dela gärna!


Över 23 000 biljetter är sålda till onsdagens derby på Stockholmsarenan. Matchen kommer att bli utsåld – säkra din plats nu!

Inga mindre än Gnaget kommer på besök till Stockholmsarenan. Vi behöver knappast påpeka hur viktig matchen är. Det handlar inte om några tre poäng – det handlar om att vara den som har anledning att dra på ett leende på torsdagsmorgonen på jobbet, i skolan, på stan.

Vi ska färga hela Globenområdet i blårandigt och skapa det sjuka drag som bara vi kan ordna.

Med två dagar kvar har det sålts över 23 000 biljetter vilket innebär att det bara är några tusen kvar till att det är helt fullsatt. Det är med andra ord INTE läge att vänta med att säkra din plats på Stockholmsarenan. Vill du se matchen köper du biljett NU!

Sofialäktaren kommer den här matchen att sträcka sig upp på övre etage vilket innebär en ännu större klack än vanligt. Det finns platser kvar där och på aktiv sittplats på övre etage samt andra bra platser på övre långsida.

KÖP BILJETT HÄR

4edd9a169f8fafbc5ff6d7cd46ddfc2a (1)