Sångspecial: Sjung högt för Djurgår'n!

Dela gärna!

Inför kvällens derby taggar vi igång med några av våra bästa läktarsånger – som ska låta högre än någonsin!

Vi har inte blivit vana med att faktiskt ha hemmarderbyn, men ikväll är det dags igen. Drygt 20 000 djurgårdare mot 5 000 gnagare. Ett allsvenskt topplag mot ett mittengäng. Nu kör vi!

Här är några ramsor vi vill ska sitta extra bra imorgon! Känner du att du behöver öva på en av dem, tryck på ramsan så kommer du till sångarkivet.

Vi är från Stockholm
Det är vårt derby, vår stad! Med denna sång visar var vi är ifrån till skillnad från Solna aik. DIF är Stockholm, Stockholm är DIF – det ska vi visa med all tydlighet!

Hallå hallå – Djurgår’ns grabbar här
Ramsan har sjungits på våra läktare i över 10 år. Under de senaste matcherna har vi dock provat att göra den till en växelramsa med sittplats. Klacken börjar med att sjunga “Hallå, hallå – Djurgår’ns grabbar här” varpå sittplats svarar likadant. Därefter stämmer hela arenan in på avslutet som är “I fall du är gnagare så håll dig här ifrån, för vi håller alla på Djurgår’n”. Efter det börjar den om från klacken.

Djurgår’n tills jag dör
Blåränderna går aldrig ur, de lever kvar inom oss. Det vet vi, det är vi säkra på. Den här sången ska eka över hela Stockholmsområdet i kväll.

Vi är med er överallt
Oavsett vad som händer kommer vi alltid vara vid Djurgår’ns och varandras sida. Det är något som vi behöver påminna oss själva om, inte minst i dagar som dessa. Och till skillnad från Solnagänget är vi faktiskt med överallt. Låt det höras.