Åtvidaberg-DIF på söndag – åk snett!

Dela gärna!

DIF fortsätter att plocka poäng på löpande band och ligger riktigt bra till i tabellen just nu. Nu väntar en match mot Åtvidaberg på bortaplan på söndag 15.00. Våra fem bussar är fulla och anmälan är därmed stängd. Åk snett om du inte fick en plats!

Förra året satsade vi stort på resan men våra planer grusades något i och med den fenomenalt usla inledningen av spelarna. Vi blev tillslut 1700 man. Med några dagar kvar till match blir det väldigt svårt att slå, men vi ska bli minst 1000 man nere i östra götalandet. Fem JK-bussar är fyllda och många planerar att åka ner på egen hand. Har du fortfarande inte bestämt dig för om du ska åka eller inte, snacka ihop dig med polarna och åk ner på egen hand – man vill inte missa denna resa!

I bortapremiären såg vi landsorts kapacitet när det kraftsamlas. Vi vill uppmana djurgårdare ute i landet att fortsätta resa till DIFs bortamatcher, ni är extremt viktiga för vår supporterkultur! Slut upp med oss i Åtvidaberg!

Nere i Malmö gjorde vi i det närmaste en hundraprocentig läktarprestation sett till antalet och det var skönt gung matchen igenom. Samtliga på bortasektionen höll i gång i 90 minuter, nu återupprepar vid det, fast med dubbelt antal på plats!

JK-bussar

Våra bussar är nu fyllda och anmälan är stängd. Bussarna kommer att avgå från Stockholms Stadions klocktorn 09.30.

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet löser du HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Pub

Precis som förra året har vi abonnerat puben ”Natt & Bar”. Där ifrån tar det ungefär 10 minuter att gå till Kopparvallen. Kom dit, ta några öl och ladda för match. Vi går sedan gemensamt till arenan.

Matchbiljett

Matchbiljett köps på Åtvidabergs hemsida. Sektion “L” är det som gäller för oss. Ordinarie pris är 150 kronor. För studenter och pensionärer är priset 130 kronor och för de mellan 13-19 år kostar det 80 kronor. Köp biljett genom att trycka på länken nedan, välj sektion L, välj vilket typ av biljett du vill ha. Tryck sen “Ny användare” och skriv in din mail, ditt namn och telefonnummer och ett lösenord och logga in. Följ sedan betalningsanvisningarna.

Man kan även köpa biljett till matchen i anslutning till vår bortasektion. Dessa biljetter är dock aningen dyrare så förköp är att föredra.

KÖP MATCHBILJETT HÄR!