10 000 – en ny skamgräns

Dela gärna!

11 698. Publiksiffra DIF-Brommapojkarna 27 april 2014.

6 798. Publiksiffra DIF-Brommapojkarna 18 april 2013.

Från år 2009 och framåt har bra publiksiffror varit väldigt sällsynt på DIFs hemmamatcher. Det är endast under derbyn och hemmapremiärer som vi har kunnat skylta med femsiffrigt antal åskådare. Med start i den sista allsvenska matchen på Stockholms Stadion den 30 juni förra året har vi dock haft över 10 000 åskådare på samtliga hemmamatcher. Siffran har nu blivit en typ av skamgräns för oss.

Flytten till Stockholmsarenan har gett oss förutsättningar att utöka vår publik. Med en arena bättre lämpad för fotboll har vi kunnat börja konkurrera på allvar med våra rivaler. Vi skapar just nu en stämning som är bättre än på många, många år och har publiksiffror vi tidigare bara hade kunnat drömma om. 11 698 åskådare mot Brommapojkarna i april. Man behöver bara titta på året innan för att förstå vilken skillnad det är. Vi är dock övertygade om att vi kan sikta ännu högre och att vi i framtiden kan sätta vår gräns ännu högre.

På onsdag den 7 maj möter vi Kalmar FF på hemmaplan. Förra årets publiksiffra mot Kalmar var 7 208. Vi vågar gissa på att siffran kommer att vara minst det dubbla..

KÖP BILJETT TILL DIF-KAMLAR HÄR!