DIF-Kalmar ikväll – köp biljett!

Dela gärna!

Ikväll spelas den första av de två återstående hemmamatcherna innan VM-uppehållet! Kalmar står för motståndet och Djurgårdsfamiljen är taggad att visa vad vi kan göra på läktaren på en vardagsmatch.

Det återstår som sagt bara två hemmamatcher innan det månadslånga uppehållet. Det ska tydligen spelas någon fotbollsturnering på andra sidan jorden så vi kommer inte att få se vårt DIF spela under hela juni. Missa inte dessa två matcher!

Idag är det alltså dags för match mot Kalmar FF på Stockholmsarenan. Det är i denna match tid för oss att lyfta oss och visa vad vi kan göra på läktaren. Tryck HÄR och läs hur vi ska återgå till att bli landets hetaste på läktaren! Två veckor senare den 21 maj möter vi sedan IFK Göteborg. En match där vi ska bli ruggigt många och även där visa vad vi går för på läktarna.

KÖP BILJETT TILL DIF-KALMAR HÄR!