Pubsamling inför DIF-Göteborg

Dela gärna!

Imorgon är det äntligen dags för fotboll igen! Vi tar emot IFK Göteborg på Stockholmsarenan klockan 19.00. Detta är den sista hemmamatchen på nästan 50 dagar så se till att inte missa den! Som vanligt samlas vi på En Arena innan match!

Med närmare 20 000 blåränder i Globenområdet inför match kommer det att bli riktigt smockat. Vi utgår som vanligt från En Arena där uteserveringen kommer att vara öppen, och välbesökt. Väderguden ler nämligen åt DIF denna onsdag, hoppas fotbollsguden gör det samma.

När En Arena är fullt fyller vi Greken, Blues och alla de andra ställena i området. Vi ska färga det blåblått! Bra uppladdning inför matcher gör att man blir mer taggad när man väl kliver in på arenan så se till att sjunga upp och inte överförfriska dig. Sen går vi in på arenan och sjunger fram DIF till tre poäng!

Vi vill även uppmana samtliga att ta sig till arenan i god tid, det kommer att vara långa köer och ett TIFO kommer att arrangeras. Det är därför mycket viktigt att läktarna är fyllda i god tid innan matchstart för att det ska bli så bra som möjligt. Nu kör vi!

DJUUUUUUUUUUUUUUUUUUU