Gefle-DIF på måndag – 18.00 sista chansen att skriva upp sig!

Dela gärna!

Nu på måndag den 26 maj möter vi Allsvenskans nordligaste lag, Gefle på bortaplan! Vi ska precis som vanligt bli riktigt många. Skriv upp dig på våra bussar för 200 kronor! Klockan 18.00 idag stänger vi anmälan, så skriv upp dig nu eller aldrig!

Denna resa är tillsammans med Norrköping den kortaste bortamatchen på året utanför Stockholm och är en självklarhet att åka på för alla djurgårdare. Förra året var vi 1 064 pers på plats, året innan 1 502. I år ska vi slå båda siffrorna. Det är inte ens 20 mil till staden från Stockholm så det finns inga ursäkter.

Det har länge diskuterats om Gefles hemmaplan Strömvallen räknas som en arena eller inte. Enligt många är det snarare en sammansättning av fyra olika sorters läktare på en plätt asfalt. I år ska vi ge oss fan på att blåsa bort minst en av läktarna med vår sång. Klackmatchen är också något som det ofta pratas om inför bortamatcher mot Gefle. De må ha ett bättre sångarkiv med klassiker som “Sassa, brassa, mandelmassa!” och “Våran målis han är toppen!” samt besitta en riktigt bra klackmentalitet, men i år tror vi nog ändå att vi kan ta dem.

JK-bussar

Precis som till alla andra bortamatcher skickar vi bussar för ett grymt pris. 200 kronor är priset tur och retur. Sista anmälningsdag är söndag så skynda dig att skriva upp dig!

Vi kommer att skicka bussar två olika tider till denna match så att fler har möjlighet att åka med. Ena avgångstiden är 14.30 och de bussarna kommer att åka till vår abonnerade pub. Den andra är 16.00 och de bussarna kommer att åka direkt till arenan.  Vilken tid du vill åka väljer du när du anmäler dig, vilket du gör på länken nedan eller i våra souvenirbås på Stockholmsarenan.

SKRIV UPP DIG PÅ VÅRA BUSSAR HÄR!

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp eller på länken HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen! Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Vi kommer endast att plocka upp folk längs med E4an vid Uppsala till denna match. Vill du bli plockad där, skriv det under Specialönskemål när du skriver upp dig.

Pub

Precis som vanligt möts vi upp innan match på Djurgårdsägda Old Saints på Norra Stapeltorgsgatan 11.

Matchbiljett

Sektion E är vår sektion. Om vi blir tillräckligt många kan även sektion F öppnas upp för oss. Matchbiljett köps bäst som förköp på nätet HÄR! Det kommer inte att finnas direktinsläpp på arenan så om du inte köper biljett på nätet kommer du behöva stå och köa vid den lilla biljettkontoret.