Inför Örebro-DIF

Dela gärna!

Idag spelar DIF sin sista match innan VM-uppehållet, sen väntar ett månadslångt uppehåll. Detta är alltså sista chansen på länge att se DIF, missa den inte! Hann du inte skriva upp dig? Åk på egen hand!

VIKTIG INFO! P.g.a evenemang på Stadion kommer bussarna att avgå från Sofiasidan och inte Klocktornet. Alltså på Drottning Sofias väg på samma sida som vår klack på Stadion.

Klämfredag. Kort avstånd. DIF. Vi ska bli riktigt många i Örebro! Örebro är en av våra kortaste bortaresor på året och vi ska bli många! Har du inte bestämt dig om du ska åka ännu är det inte försent, snacka ihop dig med polarna och åk snett. Du vill väl inte missa DIFs sista match på en hel månad?

Souvenirgruppen har laddat upp ordentligt och har med stora delar av vårt souvenirsortiment. I Örebro släpper vi en ny sommarhalsduk som är enkelstickad och kostar 180 kronor. Vi kommer ha försäljning både på puben Frimis och senare bakom bortasektionen på Behrn arena. Köp dig snygg inför sommaren!

Örebro är en av Sveriges absolut Djurgårdstätaste orter och till bortapremiären rullade en full buss från staden. En buss rullade även från närliggande Eskilstuna. Om man lägger till Västerås och Värmland så klättrar antalet DIF upp i tusental. Läser ni detta vill vi uppmana er att ta er till Behrn Arena den 30 maj! Ni har kapacitet att bli lika många som oss från Stockholm om ni bara mobiliserar!

Matchbiljett

Biljett köper du på Örebros hemsida HÄR! Välj då Bortastå, sektion S. Välj sektionerna ovan (främst sektion R) om du vill ha sittplats. Det går att köpa matchbiljett vid arenan men de är något dyrare och det kommer att vara köer. Vi rekommenderar därför att köpa förköp.

JK-bussar

Bussarna är nu fulla och anmälan därmed stängd. Fem av bussarna avgår från Stockholms Stadion klockan 14.00 och en avgår 15.30. Kom i tid till busarna för de väntar inte på någon. Glöm inte att

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet löser du innan avresa på länken HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen! Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Pub

Pub för dagen är Frimis och ligger på en liten ö. Adressen är Järntorgsgatan 1. Pris för en stor stark är endast 39 kronor. Att äta finns både taco- och hamburgarbuffé. Mat+ö kostar 100 kronor. Det är även ett liveband bokat från cirka klockan 17-18. Några DIF-låtar utlovas.

För er som inte har möjlighet att ta er till Örebro har djurgårdsägda La Patagonia på Döbelnsgatan 45 öppet från 17.00. De säljer en stor stark för 40 spänn och juste mat för 100.

IMG_1479