Så bidrar du till att vi blir 20 000 mot Göteborg

Dela gärna!

Snacket om den sista hemmamatchen innan VM-uppehållet mot IFK Göteborg, onsdag 21 maj, började redan för flera omgångar sedan. Efter en stark läktarinsats mot Kalmar hemma så tog surret fart ytterligare och vi kände direkt att Blåvittmatchen skulle bli något speciellt. Ordet spred sig snabbt att vi ska skapa det tyngsta draget för i år. En målsättning om att bli 20 000 blåränder sattes upp och nu har surret kommit igång ordentligt!

20 000 är ett högt mål men vi är övertygade om att vi kan nå det. Men då krävs det att varenda jävel bidrar! Så till dig som läser detta – följ uppmaningarna nedan:

• Köp biljett! Det gör du enkelt via din dator på den här länken!

Du kan även boka och betala din biljett med din smartphone genom att ladda ner AXS-appen. Vid köp via smartphone får du en elektronisk biljett som det räcker att du visar upp direkt i insläppet på arenan. HÄR kan du ladda ner appen.

• Har du redan biljett? Köp en extra åt din kompis som har svårt att få tummen ur.

• Gå med i det officiella evenemanget på Facebook som DIF skapat och bjud in alla dina Djurgårdsvänner. På så sätt får de som aktivt inte besöker DIF.se eller Järnkaminernas hemsida upp ögonen för matchen. Gå med i eventet HÄR!

• Gilla, dela och retweeta de statusuppdateringar som JK och andra kanaler lägger upp på sociala medier om matchen.

• Ring, messa, och malia alla rättrogna du känner. INGEN Djurgårdare ska missa att vi satsar på över 20 000 Djurgårdare på Stockholmsarenan den 21 maj.

ALLA TILL STOCKHOLMSARENAN!

10247302_10152095391901569_5987739102982950087_n