Besvikelsen ska tas ut i kärlek mot Blåvitt!

Dela gärna!

Vi är givetvis jävligt besvikna över resultatet och insatsen i Falkenberg, men istället för att deppa ihop över EN förlust har vi bestämt oss att blicka framåt och ge oss fan på att skapa grym stämning och ösa kärlek över DIF mot Blåvitt!

Det var en tung förlust i Falkenberg men det är ingen idé att älta, glöm och gå vidare! Vi står inte och faller med en förlust, DIF är mycket större än så och det ska vi tillsammans visa mot Blåvitt onsdag 21 maj. Då ska vi ge oss fan på att ge DIF årets tyngsta stöd! Det är det bästa vi kan göra för DIF, och oss själva!

Nu sluter vi leden som så många gånger förr och visar vad vi kan åstadkomma tillsammans. Sången ska eka i betongen, vi ska röja som aldrig förr och visa den krigarinställning på läktaren som vi vill att spelarna ute på planen ska visa. Vi tror på att det smittar av sig. Så häng inte med huvudet, räta på dig och knyt näven i fickan – Nu tar vi revansch!

FYLL STOCKHOLMSARENAN – KÖP BILJETT TILL DIF-GÖTEBORG HÄR!