Idag är det dags – äntligen Stadion!

Dela gärna!

Idag är det äntligen dags. Vi återvänder hem, hem till Stockholms Stadion. Exakt ett år efter vår sista allsvenska match på Stadion spelar DIF en träningsmatch mot danska laget FC Midtjylland. Njut av den här dagen vänner.

Den 30 juni 2013 är ett datum ingen blårand kommer att glömma. Med en fest utan dess like firade vi vår tid på världens vackraste arena. Exakt ett år senare återvänder vi till vår borg för en dag i en träningsmatch. Vi ska tillsammans göra denna nostalgiska dag till något riktigt bra. Vi samlas först i Humlegården (vi fixar musiken) och marscherar sedan tillsammans upp mot Stadion.

Stadion kommer att öppna tre timmar innan matchstart som är 20.00 och det kommer att finnas en hel del aktiviteter på arenan. Det blir en helkväll för hela Djurgårdsfamiljen och ett ypperligt tillfälle att återuppleva en stor del av vår förenings historia.

Det finns biljetter från 60 kronor och vi har två olika priskategorier för vuxna och barn 7-16 år. Barn 0-6 år går in gratis och behöver ingen biljett. Biljetter säljs på Ticnet samt i DIF-butiken (OBS! Endast sektion E, F och klack).

KÖP BILJETT HÄR!

Vill du köpa en specifik plats till ordinarie pris kan du göra det via 077-170 70 70 eller besök ett TicnetOmbud.

Till matchen imorgon så har vi tagit fram en t-shirt till Stadions ära. T-shirten (tillsammans med många andra souvenirer) kommer att säljas på samlingen i Humlan samt på matchen om det finns kvar. På sista allsvenska Stadionmatchen förra året tog tröjor och halsdukar slut på mindre än två timmar, så vill du ha ett ex bör du köpa dem det första du gör när du kommer till humlan. ENDAST KONTANT BETALNING!

Pris Medlem i Järnkaminerna: 200 kronor

Icke Medlem: 300 kronor

Medlemskap kan givetvis lösas på plats om man vill.

unnamedd

STOCKHOLMS STADION VÅRAN BORG, ÄR VÅRT HEM – DJURGÅRDEN!