#FairPlay2014 en omedelbar succé – nu är det DIN tur att bidra!

Dela gärna!

Insamlingen fortsätter att kross barriärer. Just nu har vi dragit in cirka 500 000 kronor, en helt fantastisk summa. Vi uppmanar nu alla er som ännu inte bidragit att göra det – omgående! Om bara alla vi Djurgårdare som planerar att närvara vid den fullsatta premiären den 13 september mot Växjö bidrar efter bästa förmåga så bör vi nå vårt slutmål på 3 miljoner eller mer därtill. Vi är Djurgårdare – vi kan göra det!

Har du redan bidragit? Då är det hög tid att du hetsar bänkgrannar, skolkamrater, kollegor, polare, familj och alla andra att skänka minst lika mycket till insamlingen. Folk drar folk, även i dessa sammanhang.

Alla som har ekonomisk möjlighet försöker bidra med minst 100 kr/månad i 12 månader, alla andra med vad ni kan avvara. ALLA ska vara med och skapa mer rättvisa förutsättningar för DIF! Låt oss visa Hockeysverige vilka som har det bästa och största supporterföljet, redan innan första nedsläpp.

För rättvisa i svensk hockey.

Järnkaminerna, IDH och Djurgårdshjälpen

TILL INSAMLINGEN

fairplayl_insta1