Mot 5 000 medlemmar!

Dela gärna!

Vi har slagit förra årets medlemssiffra – nu kör vi vidare!

Snart har årets sex första månader gått och vi kan i och med det bland annat konstatera att vi har gått upp i Elitserien, vi har arrangerat 23 bussar och ett tåg till fotbollssäsongen.

Något som också är mycket glädjande att konstatera är att redan har slagit förra årets medlemssiffra som slutade på 2804 medlemmar. Vi är i skrivande stund drygt 3200 medlemmar och vi gick innan året ut med en målsättning om att bli minst 5000 medlemmar 2014.

Ett mål vi självklart har för avsikt att uppnå.

Medlemshanteringen har haft sina brister dom senaste åren, det sticker vi inte under stol med. Även våra ständiga medlemmar har drabbats vilket vi djupt beklagar. Alla måste dock ha i beaktning att alla som ”jobbar” med Järnkaminerna oaktat det gäller reseklubben , souvenirverksamheten eller medlemsbiten gör det helt ideellt utan minsta lilla krona betalt. Vår enda betalning är kärleken till DIF, JK och alla er medlemmar.

Det kräver en jävla massa folk och ideella timmar för att få föreningens alla delar att snurra. Vi har tillsatt folk som dagligen sitter och skickar ut medlemskort vilket har snabbat upp hanteringen och farten väsentligt och vi håller på att en gång för alla dra upp riktlinjer för hur arbetet och hanteringen med ständiga medlemmar skall ske. Till alla ständiga medlemmar kommer vi höra av oss inom kort med lite kompensation och dylikt.

Medlemsgruppen

Medlemsgruppens ansvar är förutom att skicka ut medlemskorten att hitta nya sätt att värva medlemmar, fixa medlemsförmåner och erbjudanden med mera. För att nå minst 5000 medlemmar måste vi bli mycket bättre på att göra oss tillgängliga på pubarna och barerna där Djurgår’n tävlar och spelar, inne på arenorna och så vidare. Kort sagt så behöver vi folk som springer runt och värvar medlemmar aktivt. Det krävs mycket folk så all hjälp uppskattas. Ansvarig för detta arbete är Anja Falck och vill du hjälpa till med detta ( + andra saker som medlemsgruppen utför) så skriv ett par rader till [email protected] så kontaktar hon dig med mera info. Målet är att det aktiva värvningsarbetet skall komma igång på återstarten av allsvenskan mot Elfsborg.

MOT 5000 MEDLEMMAR!