DIF-Elfsborg ikväll – köp biljett!

Dela gärna!

Ikväll återstartar äntligen Allsvenskan! Vi möter Elfsborg på Stockholmsarenan Lös din plåt på en gång och förbered dig på en riktigt taggad Djurgårdsfamilj!

Efter tragedin i bortapremiären har det varit lite si sådär på läktaren, vilket till en början är fullt förståeligt. Under våren följde några mindre bra sånginsatser och det var i långa stunder väldigt sömnigt på läktaren. Men i matchen mot Kalmar tändes lågan och mot Göteborg fullständigt exploderade det! Draget var bättre än på länge och tifot får nog läggas i facket som ett av våra bästa någonsin.

Ikväll återstartar Allsvenskan och vi får äntligen se vårt kära DIF igen när vi möter Elfsborg på Stockholmsarenan. Vi ska skapa öronbedövning och lyfta fram våra blåränder till seger. Vi ska blåsa köttfärsen av Anders tacos, hårbandet av Lasse Nilsson, bladet på Niklas Hults innebandyklubba. Grunden lades innan VM-uppehållet, nu bygger vidare. Det är dags att vi gör den här läktarsäsongen till vad den skulle bli, den bästa i DIF Fotbolls historia!

KÖP BILJETT HÄR!

Tycker du att köpa biljett till denna match inte är nog och suktar efter mer DIF har du ett grymt alternativ. Du kan utnyttja en andra chans att köpa säsongskort där våra 10 återstående hemmamatcher ingår, självklart för ett reducerat pris. Läs mer och köp säsongskort HÄR!

DJUUUUUUUUUUUU…