Tre veckor till bortaderbyt – FYLL SÖDRA!

Dela gärna!

Om knappt tre veckor är det dags för säsongens andra derby, denna gång på bortaplan. Vi åker ut till norra förorten för att möta våra största rivaler och antagonister Solna aik. Biljetterna till vår klack är släppta, både på nätet och i butik.

Förra året åkte vi ut till Friends Arena och dominerade läktarna, trots extremt nummerärt underläge. Den 13 augusti är vi tillbaka. Då med ännu fler kaminer, redo att sjunga ut Solna än en gång. Köp din plåt redan nu så bygger vi upp haussen och ser till att bli riktigt många på plats! Du kan antingen köpa biljett på länken nedan (Läktare 1, Södra DIF-klack) eller i DIF-butiken på Nybrogatan 20 (T-bana Östermalmstorg). Butiken har öppet vardagar 11-18 och lördagar 12-16. Biljett till södra nedre kostar 210 kronor.

KÖP BILJETT TILL KLACKEN HÄR!

Självklart ska vi fylla mer än Södra nedre. Förra året var det sammanlagt cirka 1 000 djurgårdare utspridda på etage 2 och 3. I år vill vi att samtliga samlas på etage 1 och 2. Biljetter på andra etaget (Läktare 2, Kortsida) finns att köpa nedan för 295 kronor.

KÖP BILJETT TILL SÖDRA ÖVRE HÄR!