24-timmarskampanj – köp biljett till sommarmatcherna!

Dela gärna!

DIF släpper nu ytterligare en 24-timmarskampanj för biljettköp. Kampanjen gäller för våra tre blåblå hemmamatcher mot Elfsborg, Häcken och Helsingborg.

Vår kampanj Blåblå är kärleken är i full gång och nu återstår bara sex dagar till matchstart i kampanjens första match, den ljusblå matchen mot Elfsborg. Du kan nu köpa biljett till övre nordvästra kurvan samt Sofialäktaren nedre och övre för endast 100 kronor! Erbjudandet gäller från idag 10.00 till imorgon onsdag 10.00.

Hittills är 9 317 biljett sålda. Innan matchstart siktar vi på minst 15 000 sålda och när matchen väl blåses igång ska läktarna vara helt färgade i ljusblått! Köp din biljett nu och se sedan till att alla du känner gör detsamma.

KÖP BILJETT FÖR 100 KRONOR HÄR!

BLÅBLÅ ÄR KÄRLEKEN!