Vi presenterar – den ljusblå matchen!

Dela gärna!

Kampanjens första match – vi presenterar den ljusblå matchen!

Sommarens första allsvenska match. Matchen ikväll på måndag, den 7 juli 19.00 på Stockholmsarenan. Motståndet står Elfsborg för och färgen är ljusblå. Denna match ska våra läktare vara helt färgade i ljusblått. Vi vill därför att samtliga Djurgårdare bär ljusblåa kläder. Vi vill inte se en enda person utan åtminstone en ljusblå tisha på sig.

Förra säsongen var första gången på många år som vi fick till en riktigt fet fotbollssommar med matcher som den sista på Stadion mot Öster, premiären på Stockholmsarenan och matchen mot Helsingborg. Under sommarmatcherna har vi förutsättningar att göra något riktigt fett, men då måste surret komma igång. Lika viktigt är att många är hemma när matcherna spelas. Vi uppmanar samtliga blåränder att se till att de är i Stockholm under våra kampanjmatcher! Skit i landstället med familjen, weekendresan med polarna – det är på Stockholmsarenan det händer!

KÖP BILJETT HÄR!

Dessa matcher kommer att bli väldigt speciella, men för att de ska bli så storslagna som de potential att bli är det viktigt att alla bidrar. Det första du ska göra är självklart att köpa biljett om du inte redan har det. Efter det ska du kränga plåtar till din bekantskapskrets. Polaren, lillbrorsan, morsan, farmor, hunden. Alla ska ha biljett! Viktigt är även att du lär dig sången Blå blå är kärleken av Britt Bergström.