Ljusblå är kärleken – köp biljett till Elfsborg!

Dela gärna!

På måndag återstartar äntligen Allsvenskan! Vi möter Elfsborg på Stockholmsarenan på en måndag mitt i sommaren, det kan bara bli succé. Detta är vår sommarkampanjs första match och temat är ljusblått. Lös din och dina vänners biljett!

Under våren har det varit lite si sådär på läktaren och det har i långa stunder väldigt sömnigt. Men i matchen mot Kalmar tändes lågan och mot Göteborg fullständigt exploderade det! Draget var bättre än på länge och tifot får nog läggas i facket som ett av våra bästa någonsin.

Nu på måndag återstartar Allsvenskan och vi får äntligen se vårt kära DIF igen när vi möter Elfsborg på Stockholmsarenan. Detta är den första matchen i vår kampanj Blåblå är kärleken och temat är ljusblått. Vi vill att samtliga djurgårdare bär ljusblåa kläder under matchen. JK, Sofia Tifo och DIF har jobbat hårt för att de här matcherna ska färgas varje match. Men för att hela arenan ska bli ljusblå krävs det att alla på plats hjälper till. Vi kommer att sälja ljusblå t-shirts på plats, men i ett begränsat antal så skynda att köp!

Utöver färgandet av läktaren vill vi även att alla taggar till ordentligt. Vi ska skapa öronbedövning och lyfta fram våra blåränder till seger. Vi ska blåsa köttfärsen av Anders tacos, hårbandet av Lasse Nilsson, bladet på Niklas Hults innebandyklubba. Grunden lades innan VM-uppehållet, nu bygger vidare. Det är dags att vi gör den här läktarsäsongen till vad den skulle bli, den bästa i DIF Fotbolls historia!

KÖP BILJETT HÄR!

Tycker du att köpa biljett till denna match inte är nog och suktar efter mer DIF har du två grymma alternativ. Antingen kan du utnyttja en andra chans att köpa säsongskort där våra 10 återstående hemmamatcher ingår, självklart för ett reducerat pris. Läs mer och köp säsongskort HÄR!

DJUUUUUUUUUUUU…