Vi presenterar – den mörkblå matchen!

Dela gärna!

Kampanjens andra match – vi presenterar den mörkblå matchen!

Matchen spelas precis som alla andra blåblå matcher på en måndag, den 21 juli 19.00. Motståndare är Häcken och färgen är mörkblå. Till denna match vill vi att samtliga Djurgårdare bär mörkblåa kläder.

KÖP BILJETT HÄR!

Vi har förutsättningar att göra något riktigt tungt av våra sommarmatcher. Förra säsongen var första gången på många år som vi fick till en riktigt fet fotbollssommar med matcher som den sista på Stadion mot Öster, premiären på Stockholmsarenan och matchen mot Helsingborg. För att detta ska bli så lyckat som det kan bli är det viktigt att många är hemma när matcherna spelas. Vi uppmanar nu samtliga blåränder att se till att de är i Stockholm under dessa matcher! Skit i landstället med familjen, weekendresan med polarna – det är på Stockholmsarenan det händer!

Dessa matcher kommer att bli väldigt speciella, men för att de ska bli så storslagna som de potential att bli är det viktigt att alla bidrar. Det första du ska göra är självklart att köpa biljett om du inte redan har det. Efter det ska du kränga plåtar till din bekantskapskrets. Polaren, lillbrorsan, morsan, farmor, hunden. Alla ska ha biljett! Därefter bör du anmäla dig till De blå uppdragen där du dagligen informeras om hur du kan bidra till kampanjen och självklart lära dig sången Blå blå är kärleken av Britt Bergström.