Kaknäscupen 2014

Dela gärna!

Vi har nu spikat datum för 2014 års Kaknäscup! Datum är 2 augusti och spelplats är Kaknäs. Anmäl dig nu och utmana regerande mästarna UCS!

Vi fortsätter en fin supportertradition som de senaste två åren varit riktigt lyckade. Kaknäscupen 2014 går av stapeln den 2 augusti och spelplats är som tidigare det förlovade landet Kakanello.

Som sig bör drar vi fördomar om de som deltar i Kaknäscupen. Vanligtvis brukar tre typer av djurgårdare lockas till att ställa upp med lag i Kaknäscupen:

* De som är duktiga på fotboll
* De som är usla på fotboll
* De som spelar av matcherna för att få en ursäkt för att ha skönt DIF-häng en lördag på Kakanello

Detta är en stark och fantastisk tradition i Djurgårdsfamiljen som vi avser att återinföra som ett självklart årligt blårandigt event. Så även om du inte har en tanke på att anmäla dig eller aldrig tidigare besökt en Kaknäscup – kom till Kaknäs den 2 augusti för en grym Djurgårdsdag!

Deltagande kostar 500 kronor per lag. Du anmäler dig och betalar direkt på nätet. Fyll i dina uppgifter, lagnamn, tröjfärg samt vilka som ska spela i ditt lag under Specialönskemål.

SKRIV UPP DITT LAG HÄR!

Datum: Lördag 2 augusti
Tid:
Vi återkommer med starttid
Plats: Kaknäs IP (åk kommunalt med buss 69 från t.ex. Klarabergsgatan, kliv av vid Kaknäs)
Spelare: Max 14 men minst 7 spelare/lag
Spelformat: Sjumannafotboll. Gruppspel därefter finalspel. Mer information kommer.

Notera att samtliga deltagare måste vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskap kan köpas på plats eller på nätet HÄR.

Det är ingen åldersgräns för att få delta i Kaknäscupen.

Spana in bilder från förra årets turnering som slutade med seger för UCS: https://www.jarnkaminerna.se/bilder/2013-08-31-kaknascupen/

VI SES PÅ KAKNÄS DEN 2 AUGUSTI!