Den mörkblå väggen – fyll Sofialäktaren 21/7!

Dela gärna!

Den 21 juli spelar DIF återigen hemma på Stockholmsarenan. Järnkaminerna tillsammans med övriga supportergrupper går nu tillsammans ihop och satsar stenhårt på en sprängfylld klack. Köp biljett!

Stämningen på våra matcher just nu är avsevärt bättre än vad den var under våren. Mot Kalmar höjde vi oss, mot Göteborg gjorde vi en av våra bästa läktarprestationer på Stockholmsarenan hittills och mot Elfsborg i måndags gjorde vi det också riktigt bra med några ruggiga toppar! Men vi vet alla att vi har fler växlar att lägga i. Vi vet att vi har en högre nivå att nå. En nivå där vi skapar masspsykos. Det är dags att vi plockar fram den nu.

Om 11 dagar är det hemmamatch igen när vi tar emot Häcken i den mörkblå matchen. Då ska spelarna mötas av en sprängfylld klack. Tillsammans med vår mentala sittplats ska vi skapa ett tryck som får det att ringa i öronen. Vår sång ska dåna i betongen och eka över hela Stockholm. Sofialäktaren ska vara en vägg av mörkblått som skapar en ljudkuliss ingen annan kommer i närheten av. Vill du vara med? Köp biljett för grymma 130 kronor! Köp biljett på en gång och var en del av DEN MÖRKBLÅ VÄGGEN!

KÖP BILJETT HÄR!

Viktigt är att du inte glömmer att klä dig i rätt färg! Du kan förbeställa våra specialframställda t-shirts på länken HÄR eller köpa på matchdag i våra souvenirbås. Även UCS kommer att sälja mörkblåa t-shirts på matchdag. Både JK och UCS tishor finns dock i mycket begränsad upplaga så köp så snabbt som möjligt! Ni som förbeställer och vill ha tishan till matchen mot Häcken bör tänka på att det tar några dagar att få hem den.

Alltså; köp biljett, fixa mörkblått plagg och inte minst – TAGGA TILL!

D….