Häcken borta på måndag – åk snett!

Dela gärna!

På måndag har vi chansen att utkräva revansch mot Häcken på bortaplan. Rambergsvallen renoveras och byggs om så denna match spelas på Gamla Ullevi. Vi slipper dock den tråkiga bortasektionen och blir förpassade till övre etage.

Våra två bussar är fyllda och vi har nu stängt anmälan. Vi vill även informera de som bokat buss att vi har bytt avgångstid från 08.00 till 09.00.

Vi har jobbat för att vi ska slippa stå på den otroligt tråkiga bortasektionen på nedre etage på Gamla Ullevi. Tillsammans med vår SLO har vi nu kommit till en lösning där vi kommer få stå på kortsidan på det övre etaget, vilket är en mycket bättre sektion. Under taket och lite mer höjd på sektionen har vi möjlighet att skapa riktigt skönt gung under matchen. Många har semester, något som brukar gynna bortaresandet. Vi brukar ofta få ihop bra nummer till våra bortamatcher under sommaren, du ska bidra till det numret genom att åka på matchen. Vi vet att det finns väldigt många djurgårdare i närområdet till Göteborg och Värmland. Vi vill se en bra uppslutning från er.

Blårandiga sektioner är A, B och O som ligger i arenans södra del. Ni som har biljetter till sektionerna B1 och B2 går in i arenan via entré 2 mot Smålandsgatan. Förköp rekommenderas. Eventuella kvarvarande bortabiljetter säljs i biljettkiosken i anslutning till entré 1. Det går bra att betala med kort. Biljett på nätet köps HÄR för 60-120 kronor. Välj Bortaklack+den kategori du tillhör.

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet köper du innan avresa på länken HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Dag: Måndag 28 juli
Arena: Gamla Ullevi
Avresa: Stockholms Stadion 09.00
Matchstart: 19.00
Matchbiljetter: Se ovan
Pub: Gamle Port på Östra Larmgatan 18
Bästa drag mot Häcken: 20 maj 2012, konstant sång HELA matchen, bra takt och ton. Lyckas vi göra det ännu bättre denna gång?