Inför Halmstad-DIF

Dela gärna!

Imorgon är det dags för en av årets roligaste resor! Anmälan till bussarna är fortfarande öppen så om du inte har bokat din resa ner bör du gå in och skriva upp dig på en gång!

Vi har fått rapporter om att mängder med blåränder just nu är i området och kör weekend i för att sedan sluta upp på Örjans Vall på söndagen. Sommar, grymt jävla pris, garanterad rolig resa. Du har med andra ord varken ursäkter eller godkända argument för att inte åka ner, det kommer bli fest! Väderprognosen lovar dessutom grymt väder!

Biljetter

Biljetter till matchen säljs främst på nätet. Det är mindre dyrt att köpa biljetter i förköp så detta rekommenderas. Biljetter köps på hbk.ebiljett.nu. Köp biljetten och skriv sedan ut den eller skaffa en mobilbiljett. En vuxenbiljett (över 18 år) på ståplats kostar 160 kronor. På arenan är den 20 kr dyrare. Mer info om biljettköp, sittplatsbiljetter och almän info om arenan finns i DIFs supporterinfo HÄR.

Pub

Vi har som brukligt bokat pub nere i Halmstad. Stället heter Tre Hjärtan och ligger på Kyrkogatan 7. För varje såld bira får Järnkaminerna en slant. Kom till puben och sjung upp med andra Djurgårdare!

Försäljning

Vi kommer att vara på plats på arenan och sälja souvenirer, resa till Kalmar och medlemskap. Kom förbi vårt bord och köp nödvändigheter. Vi tar både kort och kontant.

Bussar

Resan är sponsrad till max vilket gör att priset är grymma 200 kronor. Våra bussar lämnar Stockholm redan 03.00 natten mot söndag för att få maximal uppladdning nere i Halmstad. Det är fortfarande inte försent att skriva upp sig. Uppskrivning till bussarna sker på nätet på länken nedan. Skriv sedan ut bekräftelsen eller visa upp den i din mobil.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du som sagt lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp eller på länken HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Dag: Söndag 10 augusti
Arena: Örjans Vall
Avresa: Stockholms Stadion 03:00
Pris: 200 kronor
Matchstart: 15.00
Pub: Tre Hjärtan, Kyrkogatan 7
Senaste sommar-resan mot Halmstad: 1999 vad vi kan komma ihåg då dagen bjöd på strålande solsken men lagom till matchstart så kom ett regn som får monsunregnen i djungeln att blekna….