Två platser kvar i truppen – ge ditt bidrag nu

Dela gärna!

För två år sedan lyckades Djurgårdshjälpen samla in fantastiska 800 000 kr för att vi skulle ha möjligheten att behålla Kristofer Ottosson i truppen. Nu vill vi att FairPlay2014 ska trumfa det beloppet och gärna pronto.

Efter att Daniel Fernholm anslutit till DIF-truppen på måndagen är backsidan fullsatt. Det finns i skrivande stund två forwardsplatser kvar att fylla i Djurgårdens SHL-trupp och vi vill ge DIF en hjälp på traven!

Det är idag mindre än två månader kvar till SHL-start, och trots högsommar kan vi inte undvika att känna suget efter att se Djurgårdens IF tillbaka i högsta serien! Nu är det dags att vi alla drar vårt strå till stacken för att skapa bästa möjliga förutsättningar för DIF när det är dags för första nedsläpp den 13 september mot Växjö Lakers hemma på Hovet.

Save the date

Fredagen 5 september får vi besök av Eisbären Berlin i vår andra hemmamatch i CHL:s grundspel 2014. Vi ställer oss redan frågan huruvida Eisbären Berlin kan få upp samma antal supportrar till Stockholm som Järnkaminerna skickade ner till Berlin? Vi vet i alla fall en sak. FairPlay2014 satsar hårt på matchen mot Eisbären och vi vill därför att du redan nu sparar datumet 5 september i din kalender. Det är då vi på nytt visar Europa vilka Djurgårdens IF är.

Du bidrar enkelt till FairPlay2014 genom SMS eller kreditkort på vår insamlingssida som du hittar här:

http://foreningsinsamling.se/fundraisers/fairplay2014/

Vi ska göra det här till den största supporterinsamlingen i svensk hockeyhistoria.

MOT EN MILJON KRONOR!