Matchtröjans dag – MOT 20 000 BLÅRÄNDER!

Dela gärna!

Sommarkampanjen Blåblå är kärleken lider mot sitt slut. En match återstår – Matchtröjans dag! Matchen spelas precis som alla andra blåblå matcher på en måndag, den 4 augusti 19.00.

Resultatet av kampanjen hittills har inte blivit det vi alla hoppats och trott på. Det beror på många saker så som dålig uppslutning, uselt planerad semester och ett obefintligt förvaltande av målchanser. Nu återstår det endast en match, Matchtröjans dag mot Helsingborg om knappt två veckor. I denna match ska vår kärleksmanifestation kulminera och vi ska dränka hela Stockholmsarenan i blåränder! Vi ska göra den här matchen sjukt jävla bra!

Torsken mot Häcken i måndags var riktigt sur, men som sagt är DIF mycket större än en förlust. Ni kanske minns den sjukt bittra torsken mot Falkenberg när Godsway avgjorde i 94e minuten. Vad hände efter den matchen? Djurgårdsfamiljen mobiliserade på ett helt fantastiskt sätt och vi sålde över 11 000 lösbiljetter på 1,5 vecka! Låt oss återupprepa och överträffa det!

Det är Matchtröjans dag. Det är sommar. Det är Djurgårdens IF. Vi kommer att arbeta arslet av oss kommande två veckor för att göra den här matchen grym. Du kan lika gärna köpa biljett på en gång, för ingen kommer att komma undan! Vi kallar nu hem Djurgårdsfamiljen till Stockholmsarenan den 4 augusti. Vi ska få man ur (sommar-)huse för att färga stan och vår hemmaplan blårandig! Vi satsar nu ännu en gång på storpublik med skillnaden att vi vill se ett hav av matchtröjor på läktaren. Det ska vara 11 matchtröjor på plan och 20 000 blåränder på läktaren!

KÖP BILJETT HÄR!