Stockholmsarenans första Matchtröjans dag

Dela gärna!

Den 4 augusti spelas Matchtröjans dag mot Helsingborg på Stockholmsarenan. Detta är den första gången vi kör det på vår nya hemmaplan. Vi ska göra det storslaget!

Vi vill se fler matchtröjor än någonsin tidigare. Vi satsar på att bli 20 000 man i denna match. Ett högt mål men vi har absolut kapaciteten att klara det, det har vi sena exempel på. Matchtröjans dag lockar alltid extra folk till arenan, nu ska vi mångdubbla den effekten.

KÖP ETT BLÅRANDIGT PLAGG HÄR!

Torsken mot Häcken i måndags var tung, men ett väggupp ger oss inte punka. Det sänker inte ens vår fart, utan nu ökar vi! Ni kanske minns den sjukt bittra torsken mot Falkenberg. Efter den matchen drog vi igång en enorm hausse och sålde över 11 000 lösbiljetter på 1,5 vecka, låt oss återupprepa och överträffa det!

Vi kommer att arbeta arslet av oss kommande två veckor för att göra den här matchen grym. Du kan lika gärna köpa biljett på en gång, för ingen kommer att komma undan! Vi ska få man ur (sommar-)huse för att färga stan och vår hemmaplan blårandig! Vi satsar nu ännu en gång på storpublik med skillnaden att vi vill se ett hav av matchtröjor på läktaren. Det ska vara 11 matchtröjor på plan och 20 000 blåränder på läktaren!

KÖP BILJETT HÄR!