Lönen är här – så ska den spenD(IF)eras

Dela gärna!

Lönen är här. Vill du va kung i baren för en dag eller vill du göra nått vettigt för din juli-lön? Här har vi den perfekta guiden så du vet vad du ska prioritera och hur du bäst spenD(IF)erar dina pengar.

1. Köp matchbiljett till Matchtröjans dag!

Den 4 augusti möter vi Helsingborg i Matchtröjans dag! Vi ska bli 20 000 man i denna match och färga hela Stockholmsarenan blårandig! Har du inte köpt plåt än är det väldigt hög tid för det. För att vi ska nå vårt mål gäller det att alla köper sin biljett tidigt. På så sätt kan vi bygga upp en fet hausse vilket resulterar i en enorm Djurgårdsfest! KÖP BILJETT HÄR! MOT 20 000 BLÅRÄNDER!

 2. Skriv upp dig till Häcken och Halmstad

Våra två kommande bortamatcher spelas mot Häcken och Halmstad. Den förstnämnda redan nu på måndag. Sista anmälningsdag är idag fredag så om du vill åka med bör du göra slag i saken och skriva upp dig på en gång! 350 kronor kostar resan, för mer info och uppskrivning trycker du HÄR!

Till bortamatchen mot Halmstad storsatsar vi! Vi misstänker att uppemot 1000 djurgårdare redan har bokat weekend i området. På söndag morgon får de sällskap av Järnkaminernas busskaravan. Ja det kommer att bli en karavan, för priset är löjliga 200 kronor! Priset gäller dock endast de 10 första bussarna, så skriv upp dig nu och gör det HÄR!

3. Köp biljett till bortaderbyt!

Det är bara tre veckor kvar till bortaderbyt mot Solna aik! Vi ska sprängfylla södra nedre och sen klättra upp på etage 2. Köp din plåt nu så skapar vi en grym hausse och ser till att bli riktigt många på plats! Sen sjunger vi ut Solna som vanligt! Läs HÄR hur, var och varför du ska köpa din plåt! FYLL SÖDRA!

4. Bidra till en rättvisare hockey

Backsidan är nu fullsatt. Det finns i skrivande stund två forwardsplatser kvar att fylla i Djurgårdens Elitserietrupp och vi vill ge DIF en hjälp på traven! Nu är det dags att vi alla drar vårt strå till stacken för att skapa bästa möjliga förutsättningar för DIF när det är dags för första nedsläpp den 13 september mot Växjö Lakers hemma på Hovet. Läs hur du kan bidra HÄR!

5. Bli medlem i Järnkaminerna

Köp medlemskap i Järnkaminerna 2014! Vi satsar på medlemsrekord i år och vi har redan mer än halvvägs. Du behöver exempelvis vara medlem i JK om du ska ha säsongskort på Sofialäktaren för det reducerade priset eller om du vill kunna åka med våra bussar till bortamatcher. Även om du inte kan dra fördel av våra medlemsförmåner bör du ändå vara medlem och på så sätt hjälpa oss att utveckla DIFs supporterkultur till bäst i landet! Bli medlem i JK 2014 HÄR! MOT 5 000 MEDLEMMAR!

DIFsedel