Över 13 000 sålda – köp biljett till Matchtröjans dag!

Dela gärna!

Ikväll är det äntligen hemmamatch igen för vårt kära DIF på Stockholmsarenan! Över 13 000 biljetter är sålda vilket tyder på en grym publiksiffra. Har du ännu inte köpt biljett bör du passa på att utnyttja DIFs grymma biljetterbjudande för 60 kronor!

Försäljningen har inte varit vad vi har förväntat oss. Nu verkar Djurgårdsfamiljen dock vaknat till ordentligt! Försäljningstakten ökar för varje timme och imorse passerade vi 13 000 sålda biljetter.

Väl på plats ska vi stå för en riktigt grym läktarprestation. Alla minns förra årets bästa stämning. Den skapades mot just Helsingborg på Stockholmsarenan i början av augusti. Låt oss återupprepa och överträffa draget vi skapade då. Det har redan börjat mullra och imorgon 19.00 ska det fullständigt explodera! Vi ska skapa årets tyngsta drag, var med och bidra till det.

KÖP BILJETT HÄR!

Kärlek