Uppmaning till landsort – åk till Stockholm den 4 augusti!

Dela gärna!

Den 4 augusti spelas Matchtröjans dag mot Helsingborg på Stockholmsarenan! Järnkaminerna uppmanar nu alla Djurgårdare på landsort att sprida informationen till alla era Djurgårdsvänner och se till att de befinner sig i Stockholm den 4 augusti, tillsammans med dig själv såklart! Inför bortapremiären såg vi en mobilisering från landsort som saknar motstycke i Sverige. Djurgårdare från hela riket vallfärdade till Helsingborg och bidrog till ett av våra största bortaföljen någonsin!

Nu bjuder vi hem er för att njuta av Djurgårdskärleken på hemmaplan! Vi ska samla hela Djurgårdsfamiljen och skapa en sån där riktig hausse kring den här matchen som bara vi kan! Vi ska bli 20 000 man! Boka tåg, buss, flyg, boka minibuss, fixa semesterdagar och hotell om nödvändigt. Det här är en match ingen Djurgårdare vill eller ska missa!

KÖP BILJETT HÄR!