Tre matcher i Globen – låt oss skapa trycket de andra drömmer mardrömmar om

Dela gärna!

Järnkaminerna har tagit initiativ till att arrangera ett fåtal hemmamatcher på Globen för att skapa en riktigt tung upplevelse för supportrarna när DIF är tillbaka i hockeyns finrum.

Tillsammans med DIF Hockey har vi i Järnkaminerna beslutat att lägga tre av årets hemmamatcher i Elitserien på Globen i stället för Hovet. Vi ska skapa ett tryck som aldrig tidigare skådats i Sveriges nationalarena och verkligen visa att vi är tillbaka i finrummet för att stanna.

Matcherna det handlar om är följande:

DIF-Leksand onsdag 17/9

DIF-Leksand fredag 26/12

DIF-Brynäs söndag 28/12

Vem minns inte slutspelsmatcherna i Globen 09/10 eller den sjätte kvartsfinalen mot Luleå året därpå? Vi har fått arenan att gunga förut, vi kan göra det igen. De här gångerna ska det bli något alldeles extra. Vi kommer under sommaren och hösten att jobba tillsammans med DIF för att kunna ge ännu bättre förutsättning för bra tryck i Globen jämfört med tidigare år.

Som de flesta vet har DIF Hockeys ekonomiska situation i bästa fallet varit ansträngd. De här tre matcherna är även ett sätt att få in bra med pengar på kort tid, något som särskilt behövs i år på grund av den så kallade “SHL-fallskärmen” som innebär att cirka 6 miljoner av DIF:s tv-pengar ska gå till nedflyttade AIK.

Vi är tillbaka där vi hör hemma så låt oss skapa det tryck som resten av Elitserielagen fortfarande drömmer mardrömmar om.

/ Järnkaminerna

8ba8ace03d3850b3f208579f9b5a25cb

—-

DIF Hockey kommer återkomma med biljettinfo för de aktuella matcherna. Likt tidigare år kommer medlemmar och säsongare ha förtur.

#FairPlay2014 – insamling till DIF Hockey. BIDRA HÄR.

Orättvisan är stor men Djurgården Hockey är större!