Två val

Dela gärna!

Den senaste tiden har verkligen varit sur, bitter och inte minst jävligt frustrerande. Försvunna nyckelspelare. Prijovic-gate. Dubbeltorsk mot Häcken. Blödande ekonomi. DIF har det riktigt tufft just nu och vår vardag blir grå och tråkig som ett resultat av det.

Vi har nu tre extremt viktiga matcher framför oss. Matchtröjans dag, bortainvasionen av Halmstad och derbyt på Friends är tre matcher som på förhand skulle bli enorma fester på läktaren. Matcher som kunde ta oss upp i toppen av tabellen och mot en plats i Europaspel.

Vi har nu två val.

Vi kan antingen lägga oss på rygg och ge upp säsongen efter 16 spelade matcher, lägga ner vår satsning på matcherna mot Helsingborg och Halmstad, vika ner oss i derbyt och låta Solna förnedra oss.

Eller så gör vi tvärtom. Vi sluter upp. Vi visar vad vi står för, vad vi älskar. Vi manifesterar vår kärlek till världens vackraste förening. Djurgårdens IF behöver oss just nu och vi behöver stå enade. Vi behöver höja våra huvuden och omfamna varandras axlar. Vi behöver knyta näven och höja den med stolthet mot himmelen. För Djurgårdens IF, men inte minst för varandra. Djurgårdsfamiljen är starkast i motgång, det har vi visat så många gånger nu.

Vi börjar på måndag mot Helsingborg – KÖP BILJETT HÄR!

Kärlek