Solna aik-DIF – dags för bortaderby!

Dela gärna!

Nu återstår bara en dag till bortaderbyt mot Solna aik! Lös din plåt på en gång så ser vi till att bli riktigt många på plats!

Förra säsongen spelade vi vårt första bortaderby på Friends arena. Snacket inför matchen handlade mycket om akustiken och svårigheten att skapa stämning på arenan. Vi kom dit och visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss men efter 90 minuter kunde vi konstatera att det visst gick att skapa tryck inne i motocrossarenan. Vi sjöng ut råttorna fullständigt i andra halvlek och skapade riktigt bra tryck trots vårt numerära underläge (5 500 blåränder mot 30 000 solnaiter). Solna började efter derbyt skylla deras urusla stämning på andra faktorer. Det var minsann något fel på akustiken på den norra läktaren. Bara dagar senare återvände vi till arenan i cupfinalen mot IFK Göteborg och gjorde återigen en fet läktarinsats under 120 minuters fotboll. Även fiskrensarna gjorde det bra på läktaren, något som tog död på Solnas snack om den norra läktaren.

Imorgon är vi tillbaka. Då med ännu fler kaminer, redo att sjunga ut Solna än en gång. Köp din plåt nu så ser vi till att bli riktigt många på plats! Du kan antingen köpa biljett på länken nedan (Läktare 1, Södra DIF-klack) eller i DIF-butiken på Nybrogatan 20 (sista dagen idag tisdag). Butiken har öppet till 18.00. Biljett till södra nedre kostar 210 kronor. Det kommer inte att säljas biljetter vid arenan matchdag så det är internet som gäller.

KÖP BILJETT TILL KLACKEN HÄR!

Självklart ska vi fylla mer än Södra nedre. Förra året var det sammanlagt cirka 1 000 djurgårdare utspridda på etage 2 och 3. I år vill vi att samtliga samlas på etage 1 och 2. Biljetter på andra etaget (Läktare 2, Kortsida) finns att köpa nedan för 295 kronor.

KÖP BILJETT TILL SÖDRA ÖVRE HÄR!