Superstarten – Tre matcher då vi visar Sverige och Europa att Djurgårdens IF är tillbaka!

Dela gärna!

Boka in 5, 13 och 17 september – nu.

Vi startade #FairPlay2014 för att hjälpa till att jämna ut de ekonomiska orättvisorna i svensk hockey, sätta fokus på Stockholmshockeyns utmanade förutsättningar och stötta Djurgården Hockey. På bara en månad samlade Djurgårdens supportrar tillsammans in fantastiska 570 000 kr till Djurgården. Pengarna innebär ett väldigt viktigt stöd till laget, då de dels hjälper till att fylla de allra sista platserna i truppen inför säsongsstarten i SHL med bästa möjliga spelare, dels bidrar till att förstärka laget under resten av säsongen. Men vi tänker givetvis inte vila där. Snarare är det nu vi kör igång på allvar!

Nu tar vi #FairPlay2014 till nästa steg. Efter den lyckade starten har vi nu fullt fokus på att nå nästa etappmål: En miljon kronor innan säsongsstarten! Fortsätt bidra och sprid budskapet till alla Djurgårdare du känner! Nu går vi för miljonen!

Nu visar vi Sverige och Europa!

Vi supportrar har också en uppgift till. Vid tre mycket speciella matcher som spelas inom loppet av endast 12 dagar ska vi nämligen visa Hockeysverige och Hockeyeuropa vad läktarkultur i världsklass innebär.

När CHL:s vd Martin Baumann fick frågan om han hade något favoritlag svarade han:

– Jag blev otroligt imponerad över hur välorganiserade Djurgården var och vilken fantastisk support klubben har. Det blåste mig nästan av stolen. Att ha dem tillbaka i Sveriges högstaliga och konsekvent i CHL kommer bli en otroligt stor tillgång för vår liga.

Superstarten – boka in 5, 13 och 17 september nu!

Fredagen den 5 september möter Djurgårdens IF tyska Eisbären Berlin i CHL hemma på Hovet. Veckan därpå, lördagen den 13 september, inleds SHL-säsongen med hemmapremiären mot Växjö Lakers. Och bara några dagar senare, onsdag 17 september spelar vi årets andra hemmamatch i SHL mot Leksands IF i Globen – vår första match i Globen sedan 2012. Tre magiska matcher på två olika arenor då vi vi samla alla Djurgårdare för att visa att vi inte bara har Sveriges bästa läktarkultur – Europa ska få höra hur det låter när Hovet kokar! Sverige ska åter få se hela Globen gunga! Och vi ska visa vilken tillgång vår förening är – i Stockholm och Hockeysverige men även i Hockeyeuropa.

Under dessa tre matcher ska vi också gemensamt samla in så mycket mycket pengar vi kan för att ta oss förbi det första delmålet i insamlingen #FairPlay2014, dvs 1MSEK innan säsongsstarten i SHL 2014-2015.

Alla Djurgårdare kan bidra – gör det nu!

Framgångsreceptet för säsongen 2014 är att Hovet är fullsatt match efter match och att insamlingen till #FairPlay2014 fortsätter hela vägen in i kaklet. Du kan bidra genom att redan nu köpa säsongskort. Du kan bidra genom att bli medlem i Djurgården Hockey. Du kan bidra genom att sjunga fram laget på Hovet mot Eisbären Berlin, Växjö Lakers och Leksands IF. Och du kan bidra genom att stötta insamlingen #FairPlay2014!

Säsongskort till SHL 2014-2015 köper du HÄR.

Medlemskap I Djurgården Hockey tecknar du HÄR.

Biljetter till Djurgården-Berlin, Djurgården-Växjö och Djurgården-Leksand släpps inom kort på DIF Hockeys hemsida.

Bidrag till #FairPlay2014 kan du lämna HÄR.

2014 är säsongen då vi visar Sverige och Europa vad det innebär att vara Djurgårdare! Bidra till #FairPlay2014 – Nu går vi för miljonen!

Sprid budskapet på Facebook, Instagram och Twitter: #FairPlay2014

 

www.djurgardshjalpen.com

 

Järnkaminerna
Djurgårdshjälpen
Initiativ Djurgården Hockey