Bortaderby – FYLL SÖDRA!

Dela gärna!

Ikväll är det bortaderbyt mot Solna! Vi ska ta revansch för vårens hemmaderby och fullständigt sjunga ut Solna! Köp biljett nu så FYLLER VI SÖDRA!

Vi behöver inte förklara hur viktiga derbyn mot Solna är. Det är då vi ska visa vad vi går för, att vi är bäst i Sverige på läktaren. Bortaderbyn betyder traditionellt en tajt och tung skara Djurgårdare samlat på en kortsida vilket brukar resultera i grymma läktarprestationer. Ett exempel på det har vi senast från förra säsongen när vi, särskilt i andra halvlek, fullständigt förnedrade Solna på läktaren. Detta trots ett numerärt underläge som heter duga. Vi var 5 500 man och Solna var 30 000..

Ikväll är det dags igen. Vi ska mobilisera och åka i samlad trupp till Solna. Vi samlas som vanligt på den södra kortsidan. Köp din plåt nu innan de tar slut, vi ska fylla Södra! Du köper din biljett på länken nedan (Läktare 1, Södra DIF-klack). Biljett till södra nedre kostar 210 kronor. Det kommer inte att säljas biljetter vid arenan så det är internet som gäller.

KÖP BILJETT TILL KLACKEN HÄR!

Självklart ska vi fylla mer än Södra nedre. Förra året var det sammanlagt cirka 1 000 djurgårdare utspridda på etage 2 och 3. I år vill vi att samtliga samlas på etage 1 och 2. Biljetter på andra etaget (Läktare 2, Kortsida) finns att köpa nedan för 295 kronor.

KÖP BILJETT TILL SÖDRA ÖVRE HÄR!

Köp biljett och börja tagga – VI SKA FYLLA SÖDRA OCH SJUNGA UT SOLNA!