Djurgårdens IF – kärlek och passion

Dela gärna!

Ikväll spelar vi en känslosam match på Stockholmsarenan när Helsingborg kommer på besök för Matchtröjans dag. Ikväll ska vi visa vår kärlek till Djurgårdens IF och den passion som gör att vi väljer att gå på match efter match, år efter år.

Över 13 000 biljetter är sålda. Om du vill utöka den siffran kan du fortfarande köpa din biljett. Du kan lösa din plåt på flera olika sätt: direkt på nätet HÄR (välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter), i AXS mobilapp (din mobil scannas av i entrén. Sök på DIF i appen och välj match), i biljettkassa i Globenområdet (ServiceCenter vid SkyView, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr) eller via telefon 077-131 00 00.

Glöm inte att ta på dig din snyggaste matchtröja eller att ta med pengar för att köpa en på plats – vi ska dränka Stockholmsarenan i blåränder!

Vi har Sveriges ögon på oss ikväll. Låt oss visa vad Djurgårdens IF står för. Låt oss visa vad Djurgårdens IF får oss att känna. Kärleken och passionen ska explodera ikväll och resultera i det bästa draget som skådats, i många år framöver. Vi kan skapa en stämning som liknar inget annat i vårt land när vi är på rätt humör, plocka fram det humöret nu. Förra årets match mot Helsingborg fick vi betongen att skaka, ikväll ska hela fundamentet skaka när vi drar igång. Det har redan börjat mullra..

DJUUUUUUUUUUU

31e3056bf8a29062706ffb8752380aa5