Superstarten – Tre matcher då vi visar Sverige och Europa att Djurgården Hockey är tillbaka!

Dela gärna!

Vi startade #FairPlay2014 för att hjälpa till att jämna ut de ekonomiska orättvisorna i svensk hockey, sätta fokus på Stockholmshockeyns utmanade förutsättningar och framförallt stötta Djurgården Hockey. Målet är att samla in tre miljoner kronor och i juli månad passerade vi fantastiska 620 000 kronor! Men vi vilar inte där – nu tar vi nya tag och satsar allt på att nå vårt första etappmål – en miljon kronor!

I och med några riktigt tunga värvningar – inte minst NHL-veteranen Mikael Samuelsson och rutinerade forwarden Sebastian Lauritzen – så är Djurgården Hockeys trupp spikad inför säsongen. Men genom det högst välkomna tillskottet från #FairPlay2014 så får Djurgården möjlighet att göra förstärkningar till truppen under en mycket lång och tuff säsong. Djurgården har som bekant betydligt sämre ekonomisk förutsättningar än de andra lagen – varje insamlad krona gör nytta för att se till att DIF Hockey etablerar sig i SHL!

Nästa steg i FairPlay2014: Superstarten! Vid tre mycket speciella matcher – inom loppet av endast tolv dagar – ska vi visa att vi inte bara har Sveriges bästa läktarkultur – Europa ska få höra hur det låter när Hovet kokar! Sverige ska åter få se hela Globen gunga! Tillsammans ska vi visa vilken tillgång vår förening är – i Stockholm och Hockeysverige men även i Hockeyeuropa. Och vi ska med gemensamma krafter passera en miljon insamlade kronor i #FairPlay2014.

• Fredag 5/9 möter Djurgården tyska Eisbären Berlin i CHL hemma på Hovet.
• Veckan därpå, lördag 13/9, inleds SHL-säsongen med hemmapremiären mot Växjö Lakers på Hovet.
• Bara några dagar senare, onsdag 17/9, spelar vi årets andra hemmamatch i SHL mot Leksand i Globen – vår första match i Globen sedan februari 2012.

En magisk start på säsongen 2014-2015. Köp Djurgården Hockeys förmånliga biljettpaket till Superstarten som släpps snart och bidra samtidigt med valfritt belopp till insamlingen!

När CHL:s vd Martin Baumann fick frågan om han hade något favoritlag svarade han: – Jag blev otroligt imponerad över hur välorganiserade Djurgården var och vilken fantastisk support klubben har. Det blåste mig nästan av stolen. Att ha dem tillbaka i Sveriges högstaliga och konsekvent i CHL kommer bli en otroligt stor tillgång för vår liga.

Vackra ord. Låt oss bevisa dom sanna, igen.
Biljettpaket till Superstarten (Djurgården-Berlin, Djurgården-Växjö och Djurgården-Leksand) köper du inom kort enklast via www.difhockey.se

Bidrag till #FairPlay2014 kan du lämna här: http://www.foreningsinsamling.se/fundraisers/fairplay2014

Vi ses på Hovet och Globen där vi tillsammans sjunger fram Djurgården mot Berlin, Växjö och Leksand och bidrar med det vi kan för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Djurgården Hockey att etablera sig i SHL!

Järnkaminerna
Djurgårdshjälpen
IDH – Initiativ Djurgården Hockey