Säsongens viktigaste match

Dela gärna!

Ikväll spelar vi säsongens viktigaste match. Inte bara på planen, utan även på läktaren. Vi har överlag gjort en riktigt bra läktarsäsong både på bortaplan och hemmaplan. Nu vankas det bortaderby i Solna, och vanligtvis är det i just denna match vi gör årets läktarprestation. Alla är taggade ut i fingerspetsarna och är beredda att lägga ner jobbet för att mosa Solna på läktaren.

Grabbarna på planen har en riktigt tuff period just nu och chanserna för ett bra resultat i derbyt ser inte särskilt stora ut. Det är nog få som förväntar sig att vi ska vinna den här matchen. Ändå har det sålts riktigt bra till vår läktare och vi går mot ett fullsatt Södra! Det kommer att vara många gamla klackrävar som gör comeback i klacken för att tillsammans med kärnan på Sofialäktaren bilda en fet och ogenomtränglig vägg. En vägg som kan skära stora hål i det mångdubbla antalet solnaiter på läktaren och förhoppningsvis lyfta våra spelare.

Med vårt stöd i ryggen hoppas vi alla på ett mirakel. Södra ska dåna i 90 minuter – för grabbarna på planen, för varandra och för skölden vi bär!

KÖP BILJETT!

16a39b8f06177f36f377a5480bb675cb